Serpenyő berghoff tepsi fedővel konyhai edények

BergHOFF RON serpenyő fedővel, 18 cm, 2 l

BergHOFF RON serpenyő fedővel, 18 cm, 2 l

34 900 Ft

Anyaga: 18/10 rozsdamentes sebészeti acél Talp: 5 rétegű test Fedő: 18/10 rozsdamentes acél Mosogatógépben mosható Minden hőforráson használható Az ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Neo nyeles mélyserpenyő fedővel, 24 cm, 2.4 l

BergHOFF Neo nyeles mélyserpenyő fedővel, 24 ...

27 000 Ft

... mosható Minden hőforráson használható A serpenyő kiváló minőségű 18/10-es ... oldalán praktikus kiöntőperem található. A fedő peremén található speciális lyukak segítségével az ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

31 900 Ft

...  acél Fogantyú: üreges, 18/10 rozsdamentes acél 5 rétegű test Fedő: 18/10 rozsdamentes acél Higiénikus és könnyen tisztítható, nem szívja ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF GEM öntöttvas saute serpenyő, 28 cm, 3,7 l

BergHOFF GEM öntöttvas saute serpenyő, 28 cm, ...

32 900 Ft

Anyag: öntöttvas Belül krém színű zománc bevonat Kívül szürke zománc Fedő anyaga: öntöttvas Fogantyú anyaga: öntöttvas Minden hőforráson használható Sütőbe helyezhető ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Ballarini Portofino Granitium mélyserpenyő 28 cm

BergHOFF Ballarini Portofino Granitium ...

29 400 Ft

... használható Rozsdamentes acélszegecsekkel Könnyen tisztítható Zsiradék nélkül is használható ( A fedő nem tartozéka a serpenyőnek)

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.