Alj lamart zománcozott kerámia konyhai edények

Lábas fedővel 2,4l email - Lamart, LT1181

Lábas fedővel 2,4l email - Lamart, LT1181

7 220 Ft

... és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 1,8l email - Lamart, LT1180

Lábas fedővel 1,8l email - Lamart, LT1180

6 460 Ft

... és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 3,2l email - Lamart, LT1182

Lábas fedővel 3,2l email - Lamart, LT1182

8 150 Ft

... és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... 2l Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward
Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

Lábas fedővel 4,3l email - Lamart, LT1183

8 910 Ft

... és leégésnek ellenálló zománcozott belső felülettel ellátott lábasok és serpenyők vastag aljjal és nagyon elegáns ... Hőforrás: - Elektromos - Gáz - Indukció - Kerámia főzőlap

  • Gyártó: Lamart
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.