Berghoff szószos serpenyő konyhai edények

BergHOFF Scala szószos serpenyő, 18 cm, 1,8L

BergHOFF Scala szószos serpenyő, 18 cm, 1,8L

14 900 Ft

... egyenletes a hőeloszlás. A fogantyú egyszerű csavarással leválasztható, hogy a serpenyő a sütőben is használható legyen. Az üvegfedőn keresztül anélkül kísérheti ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Ballarini Matera Granitium szószos serpenyő, 16 cm, 0,6 l

BergHOFF Ballarini Matera Granitium szószos ...

15 600 Ft

  Anyaga: 3 mm falvastagságú alumínium  Granitium - gránit tapadásmentes bevonat A bevonat ellenáll a kopásnak, erős és tartós, biztonságos a környezetre és az emberi ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

BergHOFF RON szószos serpenyő 18 cm, 1.3 l

31 900 Ft

Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél Fogantyú: üreges, 18/10 rozsdamentes acél 5 rétegű test Fedő: 18/10 rozsdamentes acél Higiénikus és könnyen tisztítható, nem szívja magába a ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF GEM Szószos serpenyő, 18 cm, 1,8 l

BergHOFF GEM Szószos serpenyő, 18 cm, 1,8 l

15 900 Ft

Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőeloszlásért Belül FernoGreen tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Üvegfedő Szín: fekete A fogantyúk ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.