Bevonatos tükörtojás,- serpenyő konyhai edények

Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli sütő 26 cm

Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli ...

2 090 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... a Bevonatos palacsinta;- tükörtojás;- tarkedli sütőt; ami garantáltan felfrissíti a reggelid. Ez a sokoldalú serpenyő ideális választás az amerikai palacsinta; tükörtojás; tarkedli ...

Irány a bolt arrow_forward
Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli sütő 26 cm

Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli ...

2 090 Ft

... a Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli sütőt, ami garantáltan felfrissíti a reggelid! Ez a sokoldalú serpenyő ideális választás az amerikai palacsinta, tükörtojás, tarkedli ...

Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- tarkedli sütő 26 cm

itália konyha Bevonatos palacsinta,- ...

2 650 Ft

... db Bevonatos palacsinta,- tükörtojás,- ... tükörtojás, stb. sütéséhez. Egyszerre 4 db palacsinta vagy tükörtojás/omlett sütésére alkalmas tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyő ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.