Fém sütőforma serpenyő őzgerinc konyhai edények

Őzgerinc tapadásmentes sütőforma 31x12 cm

Őzgerinc tapadásmentes sütőforma 31x12 cm

2 230 Ft

Őzgerinc tapadásmentes sütőforma  Bordás sütőforma süteményekhez hideg tálakhoz sültekhez Anyag tapadásmentes fém Tapadásmentes  bevonat megőrzéséhez nem ajánlott a mosogató gép és ...

Sütnifőzni Irány a bolt arrow_forward
Őzgerinc sütőforma (14399)

Őzgerinc sütőforma (14399)

1 690 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Őzgerinc sütőforma (14399) Anyaga: fém Mérete: 33 cm hosszú; 8,5 cm széles; 4,5 ...

Irány a bolt arrow_forward
Őzgerinc sütőforma (33 cm)

Őzgerinc sütőforma (33 cm)

1 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... , húsokhoz. Fémből készült. 33 ... 10,9 × 5,5 cm-es őzgerinc formában igazán gyönyörű és finom süteményeket, ... bajlódnod. A termék tulajdonságai: Anyaga: fém Mérete: 33 cm hosszú; 10,9 ...

Irány a bolt arrow_forward
Őzgerinc sütőforma (33 cm)

Őzgerinc sütőforma (33 cm)

1 490 Ft

Süteményekhez, húsokhoz.Fémből készült.33 cm-es.Egyszerű tisztítani. Te is szeretsz hagyományos süteményeket és egybehúsokat sütni? Ebben a 33 × 10,9

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.