Fiskars all steel nyeles konyhai edények

Fiskars All Steel 1018855 nyeles lábas fedővel 1,5 l (1023765) (1023765) - Nyeles lábasok

Fiskars All Steel 1018855 nyeles lábas fedővel ...

25 215 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

Tulajdonságok:  Magas minőségű rozsdamentes acél lábasAz edény belső felületén mérőskála találhatóA 3 rétegű talp kialakításának köszönhetően bármely tűzhelyen használható Tömege:  ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars All Steel Nyeles lábas, 1,5 L, fedővel, rozsdamentes acél

Fiskars All Steel Nyeles lábas, 1,5 L, fedővel, ...

24 790 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Magas minőségű rozsdamentes acél, belső felületén mérőskálával .3 rétegű talp.

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars All Steel Nyeles lábas, 1,5 L, fedővel, rozsdamentes acél (megszűnő)

Fiskars All Steel Nyeles lábas, 1,5 L, fedővel, ...

26 372 Ft

Fiskars All Steel Nyeles lábas, 1,5 L, fedővel, rozsdamentes acél (megszűnő)

Szerszam Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.