Indukciós serpenyő rpr konyhai edények

rpr Royalty Line Copper Pan többfunkciós szögletes serpenyő, olajsütő, RL-CD24

rpr Royalty Line Copper Pan többfunkciós ...

12 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Royalty Line többfunkciós szögletes serpenyő, olajsütő, RL-CD24  Kiváló ... gáz-, elektromos, kerámia- vagy indukciós főzőlapon.Tulajdonságok:Többfunkciós edényTapadásmentes felületRéz ...

  • Gyártó: rpr
depohaz Irány a bolt arrow_forward
rpr Smile mintás, figurás palacsintasütő és tojássütő serpenyő tapadásmentes bevonattal, 26 cm átmérővel

rpr Smile mintás, figurás palacsintasütő és ...

7 490 Ft

szállítási díj: 1 590 Ft

... attrakciót eredményez étkezés során.A serpenyő különböző típusú tűzhelyeken használható. Alkalmas mind gáz, elektromos és indukciós sütőlapokhoz is, minden konyhában működni ...

  • Gyártó: rpr
depohaz Irány a bolt arrow_forward
rpr Royalty Line 18 részes rozsdamentes edénykészlet hőmérős üveg fedőkkel

rpr Royalty Line 18 részes rozsdamentes ...

29 860 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... étel egyenletes felmelegedését. A Royalty Line edények és serpenyők, bármilyen hőforráshoz alkalmasak, beleértve az indukciósat is. A fedelek hőmérséklet jelzővel rendelkeznek, így ...

  • Gyártó: rpr
depohaz Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.