Keramia form nemesacél konyhai edények

Serpenyő 24 cm daily cook - Tefal, G7300455

Serpenyő 24 cm daily cook - Tefal, G7300455

8 360 Ft

... : 24 Cm - Anyag: Nemesacél - Hőforrás: Indukció - Gáz - Elektromos - Kerámia - Halogén - Sütőben is ... ételek mindennapi elkészítését. Nélkülözhetetlen formátum - Ideális az új ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 28 cm daily cook - Tefal, G7300655

Serpenyő 28 cm daily cook - Tefal, G7300655

10 970 Ft

... 28 Cm - Anyag: Nemesacél - Hőforrás: Indukció - Gáz - Elektromos - Kerámia - Halogén - Sütőben is ... ételek mindennapi elkészítését. Nélkülözhetetlen formátum - Ideális az új receptek ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 30 cm daily cook - Tefal, G7300755

Serpenyő 30 cm daily cook - Tefal, G7300755

12 785 Ft

... 30 Cm - Anyag: nemesacél - Hőforrás: Indukció - Gáz - Elektromos - Kerámia - Halogén - Sütőben is ... ételek mindennapi elkészítését. Nélkülözhetetlen formátum - Ideális az új receptek ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő palacsinta 25 cm daily cook - Tefal, G7313855

Serpenyő palacsinta 25 cm daily cook - Tefal, ...

10 590 Ft

... Méret: 25 Cm - Anyag: NEMESACÉL - Hőforrás: INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN - Sütőben is ... ételek mindennapi elkészítését. Ideális forma - A tökéletesen elkészített ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.