Keramia palacsintasütő serpenyő 28 konyhai edények

Perfect Home vas serpenyő 28 cm

Perfect Home vas serpenyő 28 cm

2 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... kitörölni a serpenyőt, és már kész is. Használható gáz, elektromos, kerámialapos és indukciós ... Termék tulajdonságai: Anyaga:vas Mérete:36*28,5*5,5 cm, alsó átmérője 22 ...

Irány a bolt arrow_forward
Tefal b5560653 simple cook 28 cm serpenyő

Tefal b5560653 simple cook 28 cm serpenyő

7 189 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Tefal Simple Cook 28 centiméteres serpenyő- az egyszerű főzésért ... karcolásoknak. Sokoldalú használat Gáz; elektromos; kerámia; valamint halogén tűzhelyekkel kompatibilis. 2 literes ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Metal Red Line tapadásmentes alumínium lábas üvegfedővel 22cm, 2.6L, indukciós

itália konyha Metal Red Line tapadásmentes ...

9 190 Ft

... súlya: 1,28 kg Bruttó súlya: 1,56 kg Használható: gáz-, kerámialapos-, elektromos-, ... Home Metal Red Line tapadásmentes alumínium serpenyő 28cm indukciós 10405 10404 Perfect Home ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.