Konyhai hagyományos fedővel kerámia konyhai edények

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi hagyományos zománcozott fazék+fedő 16 cm, pöttyös

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi ...

3 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Bonyhádi hagyományos zománcozott fazék+fedő 16 cm ... túl sok helyet foglalna el a konyhában. A fazék erős és tartós zománcozott ... Elektromos, gáz, Halogén, Kerámia Mosogatógépben mosható

  • Gyártó: EMA-LION Bonyhádi Zománcáru
Irány a bolt arrow_forward
Tefal E254S255 Air 11 cm, max. 250 C sütőben, kerámia bevonat Piros-Arany edény szett (2 db)

Tefal E254S255 Air 11 cm, max. 250 C sütőben, ...

22 033 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... a Tefal hagyományos öntöttvas lábasai, a kényelmesebb használat érdekében a konyhában és az ... érdekében.A gőzt vízcseppekké kondenzáló fedő puhára főtt és szaftos ételeket ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Lassú főző - Sencor, SPR6100BK

Lassú főző - Sencor, SPR6100BK

61 890 Ft

... a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást ... konyhai kesztyűt használni Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot A tömített fedő ...

  • Gyártó: Sencor
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.