Konyhai zománcozott serpenyő konyhai edények

itália konyha Paella serpenyő zománcozott 26 cm

itália konyha Paella serpenyő zománcozott 26 cm

4 190 Ft

A csomag tartalma: - 1 db Paella serpenyő zománcozott 26 cmAnyaga: zománcozott vas Mérete: 26,5 cm átmérőjű felül peremmel, 25,5 ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
Paella serpenyő zománcozott 22 cm

Paella serpenyő zománcozott 22 cm

2 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... . Örömmel mutatjuk be neked a Paella serpenyő zománcozott 22 cm-es változatát. Ez a serpenyő a spanyol konyha egyik alapdarabja, amellyel könnyedén elkészítheted kedvenc ...

Irány a bolt arrow_forward
Paella serpenyő zománcozott 22 cm

Paella serpenyő zománcozott 22 cm

2 490 Ft

... webáruházunkban! Örömmel mutatjuk be neked a Paella serpenyő zománcozott 22 cm-es változatát. Ez a serpenyő a spanyol konyha egyik alapdarabja, amellyel könnyedén elk

Irány a bolt arrow_forward
Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

2 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... tökéletes választással számodra. Ez a zománcbevonattal ellátott serpenyő ideális választás lesz a konyhádban. Kiváló minőségű vasból készült; amely hosszú éveken át tartó ...

Irány a bolt arrow_forward
Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

Paella nyeles serpenyő zománcozott 22 cm

2 490 Ft

... tökéletes választással számodra! Ez a zománcbevonattal ellátott serpenyő ideális választás lesz a konyhádban. Kiváló minőségű vasból készült; amely hosszú éveken át tartó

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.