Lábas fedővel fiskars öntöttvas konyhai edények

FISKARS Norden öntöttvas lábas, fedővel (4 L)

FISKARS Norden öntöttvas lábas, fedővel (4 L)

97 390 Ft

... északi természet és hagyományok inspiráltak. Az öntöttvas rendkívül jól tárolja a hőt, és tökéletes a lassú főzéshez. A fedőben elhelyezett fa alá

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
FISKARS Norden öntöttvas ovális lábas, fedővel (5 L)

FISKARS Norden öntöttvas ovális lábas, ...

99 990 Ft

Prémium minőségű 5 literes ovális öntöttvas edény, amelyet az északi természet és hagyományok inspiráltak. Ovális alakja ...

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars Norden 6L Lábas - Fekete

Fiskars Norden 6L Lábas - Fekete

104 210 Ft

... természet és hagyományok inspiráltak. Az öntöttvas rendkívül jól tárolja a hőt, és tökéletes a lassú főzéshez. A fedőben elhelyezett fa alátét kivehető ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.