Labas 24 serpenyő konyhai edények

MPM rozsdamentes acél lábas szett 10 db-os (MGK-10)

MPM rozsdamentes acél lábas szett 10 db-os ...

20 061 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

MPM rozsdamentes acél lábas szett 10 db- ... Mosogatógépbe is teheti. A készletben megtalálható:- Serpenyő üveg fedéllel – 14 x 8.5 cm ... - Edény üveg fedéllel – 24 x 14.5 cm (6.5 liter).

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - 3 részes edénykészlet, fedővel (Rose Collection)

Berlinger Haus - 3 részes edénykészlet, ...

25 990 Ft

... csomag tartalma:;;;;- 1 db Serpenyő: 24 x 4,8 cm / 1,7L;;- 1 db Lábas fedővel: 24 x 11,8 cm ... csomag tartalma:;;;; 1 db serpenyő: 24 x 4,8 cm / 1,7L;; 1 db lábas fedővel: 24 x 11,8 cm ...

Irány a bolt arrow_forward
SUMKER 12 részes edénykészlet (indukciós)

SUMKER 12 részes edénykészlet (indukciós)

24 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... egyaránt.   A készlet tartalma: 1db 24*14,5   6,7 l lábas + 1db hozzá való fedő 1db 18* ...    2,2 l lábas + 1db hozzá való fedő 1db 24×7,5    3,4  l serpenyő + 1db hozzá való fedő

  • Gyártó: SUMKER
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.