Muanyag serpenyő granite konyhai edények

Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal 24 cm, szürke (13916-szürke)

Granite Line palacsintasütő tapadásmentes ...

4 090 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

A Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal ellátott (13916-szürke). Tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumból készült; nyele műanyag. A serpenyő gáz-; elektromos-; ...

Irány a bolt arrow_forward
Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal 26 cm, barna (13918-barna)

Granite Line palacsintasütő tapadásmentes ...

4 590 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

A Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal ellátott (13918-barna). Tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumból készült; nyele műanyag. A serpenyő gáz-; elektromos-; ...

Irány a bolt arrow_forward
Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal 26 cm, szürke (13918-szürke)

Granite Line palacsintasütő tapadásmentes ...

3 672 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

A Granite Line palacsintasütő tapadásmentes bevonattal ellátott (13918-szürke). Tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumból készült; nyele műanyag. A serpenyő gáz-; elektromos-; ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.