Serpenyő 20 kerámia konyhai edények

Tefal b5560253 simple cook 20 cm serpenyő

Tefal b5560253 simple cook 20 cm serpenyő

7 189 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Tefal Simple Cook 20 centiméteres serpenyő- az egyszerű ... karcolásoknak. Sokoldalú használat Gáz; elektromos; kerámia; valamint halogén tűzhelyekkel kompatibilis- illetve sütőben ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Edénykészlet 9 részes cook eat - Tefal, B922S955

Edénykészlet 9 részes cook eat - Tefal, ...

58 590 Ft

... 9 darabos készlet: - pároló serpenyő 16 cm + fedő, - lábasok 20/24 cm + fedők, ... érdekében minden hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót is. ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal b922s955 edénykészlet 9 részes cook eat

Tefal b922s955 edénykészlet 9 részes cook eat

52 390 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... 9 darabos készlet: pároló serpenyő 16 cm + fedő, lábasok 20/24 cm + fedők, ... érdekében minden hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót is. ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.