Serpenyő gránit 20 cm konyhai edények

FG BR140 serpenyő gránit bevonattal

FG BR140 serpenyő gránit bevonattal

3 990 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

20 cm átmérő Méret: 20 x 3,9 cm Gránit bevonat

  • Gyártó: FG
Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Ballarini Matera Granitium serpenyő, 20 cm

BergHOFF Ballarini Matera Granitium serpenyő, 20 ...

10 800 Ft

Anyaga: 3 mm falvastagságú alumínium  Granitium - gránit tapadásmentes bevonat A bevonat ellenáll a kopásnak, erős és tartós, ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Germanitium line edénykészlet 4 részes tapadásmentes bevonattal üvegfedővel

itália konyha Germanitium line edénykészlet 4 ...

23 090 Ft

... szilikon Tartalma: 3 db különböző méretű serpenyő, 1 db fedő Doboz mérete: 46 ... szerelvényekkel szereltek. Az edények Whitford gránit külső és belső bevonattal vannak ellátva ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
Germanitium line edénykészlet 4 részes tapadásmentes 
bevonattal üvegfedővel

Germanitium line edénykészlet 4 részes ...

23 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... szilikon Tartalma: 3 db különböző méretű serpenyő, 1 db fedő Doboz mérete: 46* ... szerelvényekkel szereltek. Az edények Whitford gránit külső és belső bevonattal vannak ellátva ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.