Tefal forma serpenyő g2810572 konyhai edények

Serpenyő 26 cm black stone - Tefal, G2810572

Serpenyő 26 cm black stone - Tefal, G2810572

13 790 Ft

... tökéletes steakig. Rendkívül tartós; Tefal Black Stone serpenyő Magas hőmérsékleten történő főzés; ... számos különböző recept elkészítéséhez Ideális forma omlós lazac; pirított zöldség ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2810572 serpenyŐ 26 cm black stone

Tefal g2810572 serpenyŐ 26 cm black stone

13 590 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... tökéletes steakig. Rendkívül tartós; Tefal Black Stone serpenyő Magas hőmérsékleten történő főzés; ... számos különböző recept elkészítéséhez Ideális forma omlós lazac; pirított zöldség ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.