Tefal serpenyő 21cm cook fedővel konyhai edények

Serpenyő 20 cm cook eat - Tefal, B9220204

Serpenyő 20 cm cook eat - Tefal, B9220204

8 780 Ft

... és még sok minden mást süthet. Tefal Cook Eat Serpenyő: - Simán és Egyszerűen - Felfordulás nélkül ... , 210 CELSIUS FOKIG, kivéve a fedő Mosogatógépben mosható: IGEN Belső kialakítás: ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 20 cm simple cook - Tefal, B5560253

Serpenyő 20 cm simple cook - Tefal, B5560253

7 320 Ft

... tisztítása gyorsan megy. - A Tefal Simply Cook serpenyőt úgy tervezték meg, hogy az ... használható 175°C-IG (beleértve az üveg fedőket) - Mosogatógépben mosható - Belső bevonat/ ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal b9220204 serpenyŐ 20 cm cook eat

Tefal b9220204 serpenyŐ 20 cm cook eat

8 691 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... fogásokat Ne keressen tovább! A Tefal Cook Eat serpenyő a kulcs a simább és ... IGEN, 210 CELSIUS FOKIG, kivéve a fedő Mosogatógépben mosható: IGEN Belső kialakítás: TAPADÁSMENTES ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.