Teflon serpenyő konyhai edények

Teflon serpenyő indukciós 28cm

Teflon serpenyő indukciós 28cm

16 329 Ft

A 280 mm átmérőjű és 45 mm magas YATO palacsintasütő 4 mm vastag alumíniumöntvényből készült. Ennek köszönhetően a hő gyorsan és egyenletesen oszlik el a teljes munkafelületen. Ez ...

Irány a bolt arrow_forward
YATO Alumínium serpenyő teflon bevonattal indukciós 280mm (YG-00161)

YATO Alumínium serpenyő teflon bevonattal ...

9 080 Ft

A YATO professzionális minőségű szerszám, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is ajánlott és alkalmas. Többféle iparág számára gyártanak professzionális célszerszámokat, ...

Irány a bolt arrow_forward
YATO Serpenyő teflon bevonattal 280 mm Alumínium YATO GASTRO

YATO Serpenyő teflon bevonattal 280 mm Alumínium ...

9 312 Ft

  • Gyártó: YATO
Irány a bolt arrow_forward
YATO Serpenyő teflon bevonattal indukciós 280 mm Alumínium YATO GASTRO

YATO Serpenyő teflon bevonattal indukciós 280 mm ...

16 329 Ft

  • Gyártó: YATO
Irány a bolt arrow_forward
G21 Edénykészlet Gourmet Magic fedővel 4részes rozsdamentes

G21 Edénykészlet Gourmet Magic fedővel 4részes ...

30 390 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... l űrtartalom) 28 cm-es serpenyő, tapadásmentes felülettel, üvegtetővel az ... teflon réteg 0,7 mm vastag falak nagyon hatékonyan és egyenletesen osztják el a hőt Az edények és serpenyők ...

  • Gyártó: G21
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.