Thermo ismert serpenyő konyhai edények

Serpenyő 28cm simply clean - Tefal, B5670653

Serpenyő 28cm simply clean - Tefal, B5670653

9 010 Ft

Serpenyő 28cm simply clean - Tefal Termék leírása: - Mindenki számára ismert, hogy ... edények - Nyél típusa rögzített - Heat Indicator - Thermo-Spot (hőindikátor) - Body Height (H1) ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 20 cm simple cook - Tefal, B5560253

Serpenyő 20 cm simple cook - Tefal, B5560253

7 320 Ft

... leírása: - Könnyen tisztítható serpenyő - Mindenki számára ismert, hogy a finom ételek ... - Nyél típusa rögzített - Heat Indicator - Thermo-Spot (hőindikátor) - Body Height (H1) ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.