Zománc tepsi 28 serpenyő lábas kukta konyhai edények

ZOMÁNCOZOTT LÁBAS FEDŐVEL 5,5 LITERES 13+39/28

ZOMÁNCOZOTT LÁBAS FEDŐVEL 5,5 LITERES 13+39/28

8 239 Ft

szállítási díj: 990 Ft

ZOMÁNCOZOTT LÁBAS FEDŐVEL 5,5 LITERES 13+39/28

CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward
Zománcozott lábas fedővel piros pöttyös 5,5 liter 13+39/28/pp

Zománcozott lábas fedővel piros pöttyös 5,5 ...

9 119 Ft

szállítási díj: 990 Ft

- Hagyományos zománcozott, piros pöttyös lábas fedővel- Használható gáz, elektromos, kerámia és fatüzelésű kályhán- A terméket kétszer zománcozzák, így kiváló a minősége- ...

CleanDepo.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.