Zománc tepsi cm serpenyő lábas konyhai edények

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi Alice zöld levél mintás fazék fedővel, 20 cm

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Bonyhádi Alice ...

7 390 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... információkat tartalmazó; zománcba beégetett fenékdekorációval ellátottak. A műszaki adatokat; használhatóságot jól felismerhető piktogramok jelölik. A zománcos lábas egyszerűen és ...

  • Gyártó: EMA-LION Bonyhádi Zománcáru
Irány a bolt arrow_forward
Garcima 55 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő

Garcima 55 cm-es zománcozott paella sütőtál, ...

11 690 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima 55 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány és minőség. Ennek a serpenyőnek a segítségével, most kipróbálhatja, hogy milyen egy igazi ...

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward
Palacsintasütő 25cm resist intense - Tefal, D5221083

Palacsintasütő 25cm resist intense - Tefal, ...

12 390 Ft

... tapadásmentes wok serpenyő rendkívül ellenálló a ... Termékcsalád palacsinta sütő - Méret 25 CM - Anyag alumínium - Hő ... - Külső bevonat/kivitel matt zománc - Külső bevonat színe Red ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Perfect Home zománcozott öntöttvas szeletsütő lábas fedővel 40 cm (14754)

Perfect Home zománcozott öntöttvas szeletsütő ...

26 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... Home zománcozott öntöttvas szeletsütő lábas fedővel 40 cm (14754) Anyaga: zománcozott öntöttvas Mérete: 40 cm széles fülek nélkül; 46 cm széles a fülekkel együtt; 8 cm magas ...

  • Gyártó: Perfect Home
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.