Ebe ásó, lapát, vasvilla, csákány

12 az 1-ben mini túlélő készlet

12 az 1-ben mini túlélő készlet

7 290 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... . Ha igen, akkor ez a túlélő készlet pont Neked való. Ebben a 12 részes túlélő készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged ...

Irány a bolt arrow_forward

ásó, lapát, vasvilla, csákány újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Ásó, lapát, vasvilla, csákány

A kézi ásó élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos, hogy megfelelően tartsuk karban és védelmezzük az időjárás viszontagságaitól. Ajánlott rendszeresen tisztítani és olajozni a pengét, valamint tárolni száraz helyen, hogy ne rozsdásodjon. Továbbá érdemes odafigyelni a megfelelő használatra, például nem túl kemény talajon használni, hogy ne deformálódjon a pengéje. Ha ezekre odafigyelünk, akkor hosszú élettartamot biztosíthatunk a kézi ásónak.

Az alumínium ásók számos előnnyel járnak. Először is, az alumínium könnyebb anyag, mint a hagyományos acél, így az ásók könnyebbek és könnyebben kezelhetők. Emellett az alumínium ellenállóbb az oxidációra és a rozsdásodásra, így hosszabb élettartamot biztosít. Az alumínium ásók általában olcsóbbak is, mint az acél ásók, így gazdaságosabbak lehetnek. Összességében az alumínium ásók kiváló választás lehetnek a kertészek és az ásó használók számára.