Vidaxl és munkapad, munkaasztal, satupad

vidaXL Munkapad

vidaXL Munkapad

16 610 Ft

... helytakarékos is. Ez egy tökéletes munkaeszköz (pl. fűrészeléshez, vágási munkákhoz és egyéb tevékenységekhez). A rögzített vonalzó

  • Gyártó: vidaXL
Szuper Market Irány a bolt arrow_forward
vidaXL Esztergapad 1000 mm 400 w

vidaXL Esztergapad 1000 mm 400 w

77 410 Ft

Praktikus, kiváló minőségű esztergapadunk a legnagyobb pontossággal és a lehető legbiztonságosabb körülmények munkálja meg a fát. A padot ...

  • Gyártó: vidaXL
Szuper Market Irány a bolt arrow_forward

Gyakran ismételt kérdések - Munkapad, munkaasztal, satupad

Az ipari satupadok számos funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hatékony és biztonságos munkavégzést. Ezek közé tartozik például a magas terhelhetőség, a különböző pozíciókba állíthatóság, a stabil és biztonságos tartósság, valamint a kényelmes és ergonomikus kialakítás. Emellett az ipari satupadok általában könnyen kezelhetők és karbantarthatók, ami tovább növeli a hatékonyságot és a megbízhatóságot.

A fém satupadok rendkívül strapabíróak és tartósak. Az anyaguknak köszönhetően ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú távon is kiválóan szolgálnak. Ajánljuk őket mindazoknak, akik intenzív edzést végeznek és olyan eszközöket keresnek, amelyekkel biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni.

Az ipari szektorban számos típusú satukat használnak, amelyek között találhatók például a teherautók, a targoncák, az emelők, a daruk és a rakodógépek. Az egyes típusokat az adott feladatokhoz és területekhez igazítják, így biztosítva a hatékony és biztonságos munkavégzést.