Vitamin kutyáknak kapszula táplálékkiegészítő és tartozékai

Andrea Antinol takarmánykiegészítő kapszula kutyáknak 60 db

Andrea Antinol takarmánykiegészítő kapszula ...

16 649 Ft

... ). Táplálékkiegészítők: 11,71 mg E-vitamin. Adagolás: Az Antinol adagolása egyszerű – a 20 kg alatti kutyáknak naponta egy kapszulát, a 20 kg feletti ...

  • Gyártó: Andrea
Megnézem arrow_forward
VetFood ThyroForce pajzsmirigy működését támogató kapszula kutyáknak 120 db

VetFood ThyroForce pajzsmirigy működését ...

22 390 Ft

... tartalmaz jódot, L-tirozint, cinket, vasat, ashwaghanda-kivonatot és B-vitamin komplexet. Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

  • Gyártó: VetFood
Megnézem arrow_forward
Rx Vitamins Hepato Support tabletta 90 db

Rx Vitamins Hepato Support tabletta 90 db

10 490 Ft

... egyensúlyt megőrző képességét. ÖSSZETEVŐK (1 kapszula az alábbi összetevőket tartalmazza): 1. ... vitamin (cianokobalamin) 10 mcg10.Alpha-lipoic acid (tiosav) 5 mgJavallat:A kutyák ...

  • Gyártó: Rx Vitamins
Megnézem arrow_forward

Táplálékkiegészítő és tartozékai újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Táplálékkiegészítő és tartozékai

Az élelmiszerek hiányosságait pótoló táplálékkiegészítők számos típusa létezik, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, zsírsavakat és rostokat tartalmazókat. A táplálékkiegészítők lehetnek kapszulákban, tablettákban, porokban vagy folyadékokban, és a különböző típusok eltérő egészségügyi célokat szolgálnak. Fontos azonban, hogy táplálékkiegészítőket csak azután alkalmazzunk, miután szakértővel konzultáltunk, mivel túlzott mennyiségű vitamin vagy ásványi anyag bevitel káros lehet az egészségre.

Számos élelmiszer tartalmaz természetes táplálékkiegészítőket, például a zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, diófélék, magvak és halak. Ezek a táplálékok magas fehérje-, rost-, omega-3 zsírsav- és vitamin- és ásványi anyag-tartalommal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a test egészségéhez és teljesítményéhez. Fontos azonban, hogy az élelmiszereket változatosan és kiegyensúlyozottan fogyasszuk, és ha szükséges, kiegészítsük a táplálékunkat táplálékkiegészítőkkel is.