Eset lagoon Bababiztonság

Joie i-Snug 40-75 cm hordozó i-Size Lagoon

Joie i-Snug 40-75 cm hordozó i-Size Lagoon

49 990 Ft

szállítási díj: 490 Ft

... 3,25 kg – Használd az i-Base Advance és i-Venture gyereküléssel, és olyan egységet kapsz, mely biztonságban tartja gyermekedet pici korától ...

  • Gyártó: Joie
Irány a bolt arrow_forward

Bababiztonság újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Bababiztonság

A baba biztonsági élvédők számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között találhatók az autósüléshez, az ágyhoz, a járókához és a konyhai székekhez tervezett változatok. Az élvédők anyaga és mérete is változó lehet, így fontos, hogy a megfelelő típust válasszuk a baba korának és igényeinek megfelelően. A legtöbb élvédő kényelmes és biztonságos megoldást nyújt a baba számára, és segít megelőzni a sérüléseket és baleseteket.

A legmegfelelőbb bébiőr a biztonságos figyelemmel kíséréshez az, aki rendelkezik megfelelő szakértelmmel és tapasztalattal ezen a területen. Fontos, hogy a Bébiőr barátságos és figyelmes legyen a gyermekkel, ugyanakkor határozott és képes kezelni az esetleges problémákat. Ajánlott olyan bébiőrt választani, aki megfelelően képzett és megbízható, hogy biztonságos környezetet teremtsen a gyermek számára.

Ahhoz, hogy egy gyerekbiztos fürdőszobát alakítsunk ki, számos biztonsági előírást kell betartani. Elsődlegesen fontos, hogy a fürdőszoba padlózata ne legyen csúszós, így érdemes olyan burkolatot választani, amely biztosítja a megfelelő tapadást. Emellett érdemes a fürdőszobában elhelyezni olyan fogantyúkat, amelyek segítségével a gyerekek stabilan tudnak tartani magukat. A fürdőkád és a zuhanyzó is fontos szerepet játszik a biztonságos fürdőszoba kialakításában. A fürdőkád esetében érdemes olyan modellt választani, amelynek magassága nem túl nagy, így a gyerekek könnyen be tudnak lépni és kijönni belőle. A zuhanyzó esetében pedig fontos, hogy a zuhanyfej magassága állítható legyen, így a gyerekeknek is könnyen elérhető lesz. Végül, de nem utolsó sorban, érdemes a fürdőszobában elhelyezni olyan zárható szekrényeket, amelyekben a veszélyes anyagokat és eszközöket tárolhatjuk, így biztosítva a gyerekek biztonságát.