500g tészta penne rizs, tészta, hüvelyesek

- Gluténmentes pasta doro tészta penne 500g

- Gluténmentes pasta doro tészta penne 500g

899 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... ;5 gTárolás:; Száraz; hűvös helyen tartandó!Felhasználási javaslat: ; Tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű forrásban lévő enyhén sós vízbe. Főzzük kb. 8 ...

  • Gyártó: -
Irány a bolt arrow_forward
GLUTÉNMENTES PASTA D'ORO TÉSZTA PENNE 500G

GLUTÉNMENTES PASTA D'ORO TÉSZTA PENNE 500G

950 Ft

100% Természetes alapanyagokból készült tojás és gluténmentes száraztészta. Összetevők: Kukoricaliszt, víz

Irány a bolt arrow_forward
Panzani tészta penne rigate - 500g

Panzani tészta penne rigate - 500g

819 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass tisztítószereink,

Irány a bolt arrow_forward
Száraztészta penne rummo rigate 500g

Száraztészta penne rummo rigate 500g

1 090 Ft

szállítási díj: 990 Ft

  • Gyártó: RUMMO
Irány a bolt arrow_forward
Durillo durum penne tészta 500g

Durillo durum penne tészta 500g

580 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

Durillo durum penne tészta 500g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Feltöltés alatt... Összetevők: Feltöltés alatt... Tápértékre ...

  • Gyártó: Durillo
Irány a bolt arrow_forward
Barilla penne rigate tészta - 500g

Barilla penne rigate tészta - 500g

749 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass tisztítószereink,

Irány a bolt arrow_forward
Rummo penne rigate tészta - 500g

Rummo penne rigate tészta - 500g

939 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass tisztítószereink,

Irány a bolt arrow_forward
- Don francesco integrale penne 500g

- Don francesco integrale penne 500g

679 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... tartalma alacsonyabb, mint a hagyományos tésztáké, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz, ... 15,0g, , Só: 0,01gElkészítés:, A tésztát bő, ötszörös mennyiségű forrásban lévő sós ...

  • Gyártó: -
Irány a bolt arrow_forward

Rizs, tészta, hüvelyesek újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Rizs, tészta, hüvelyesek

A puffasztott tészta különböző ízekben és formákban kapható a piacon, például kis gömbökben, csillag alakú vagy kocka alakú darabokban. Az ízek között található a klasszikus sózott, valamint a fűszeresebb, esetleg sajtos, paprikás vagy édes változatok. A puffasztott tészta sokféle ételhez adhat ízes és ropogós textúrát.

A puffasztott tészta alapanyaga általában gabona, így általában magas szénhidráttartalmú. Azonban a táplálkozási értékei függnek a konkrét terméktől és az ízesítéstől is. Általában alacsony a zsírtartalma és a kalóriatartalma is, ezért népszerű snack lehet azok számára, akik figyelnek a kalóriabevitelre. Ajánlott azonban ellenőrizni a címkén feltüntetett tápanyagtartalmat.

A puffasztott tészta frissességének megőrzése érdekében fontos, hogy száraz és hűvös helyen tároljuk, lehetőleg légmentesen lezárt dobozban vagy zacskóban. Kerülni kell a nedvességet, mert az hatással lehet a tészta állagára és ropogóságára. Ha megfelelően tároljuk, a puffasztott tészta hosszabb ideig friss és ropogós marad.

A puffasztott tészta fő összetevői a búzaliszt, a rizsliszt és a kukoricaliszt. Az allergiás reakciókat az ilyen gabonafélékben található glutén okozhatja, amelyek egyeseknél lisztérzékenységet okozhatnak. Emellett a puffasztott tészta készítése során használhatnak különböző ízesítő anyagokat, például tej- vagy dióféléket, amelyek okozhatnak allergiás reakciókat az arra érzékenyeknél. Éppen ezért fontos, hogy az élelmiszer címkéjét alaposan elolvassuk, és ha van bármilyen intoleranciánk, allergiánk, akkor konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt fogyasztanánk.

A puffasztott tészta sokféleképpen felhasználható az ételek és snackek világában. Népszerű például a müzlikben, a csokoládébevonattal ellátott snackekben és a különféle sós snackekben, mint például a chipset vagy a ropogós kekszeket. Emellett gyakran felhasználják pizza- vagy saláta-toppereként is, és a népszerűsége folyamatosan növekszik a változatos és kreatív felhasználásának köszönhetően.

A puffasztott tészta készítésekor a tésztaanyagot magas hőmérsékleten rövid ideig keverik vagy főzik, majd hirtelen lehűtik, aminek következtében a tészta megnövekszik a térfogata. Az így létrejött puffasztott tészta könnyű és roppanós, és különféle formákban és ízekben kapható. A puffasztott tészta készítéséhez szükséges technológia és összetevők változóak lehetnek a termék típusától és a gyártó technológiájától függően.