Siemens kerámia aeg dominó főzőlap

Aeg hrb32310cb fŐzŐlap beépíthetŐ dominó

Aeg hrb32310cb fŐzŐlap beépíthetŐ ...

78 389 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... hátsó zóna: No, Középső zóna elöl: hilight kerámia, 1200W/145mm Középső zóna hátul: hilight kerámia, 700/1700W/120/180mm Jobb első zóna ...

  • Gyártó: AEG
Irány a bolt arrow_forward
AEG HRB32310CB főzőlap beépíthető dominó

AEG HRB32310CB főzőlap beépíthető dominó

81 260 Ft

Tulajdonságok Érintővezérlés Vezérlő helye: elöl középen Főzőlap típusa: üvegkerámia Vezérlés funkciók: 3 lépéses maradékhő kijelzés, hangjelzés, gyerekzár, billentyűzár (key-loc

  • Gyártó: AEG
Irány a bolt arrow_forward
Aeg FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINÓ HRB32310CB

Aeg FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINÓ HRB32310CB

78 890 Ft

Aeg FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINÓ HRB32310CB Tulajdonságok Érintővezérlés Vezérlő helye: elöl középen Főzőlap típusa: üvegkerámia ...

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.