20 cm berghoff serpenyő konyhai edények

BergHOFF Ballarini Portofino Granitium Serpenyő, 20 cm

BergHOFF Ballarini Portofino Granitium Serpenyő, ...

19 200 Ft

 Méret: 20 cm 

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF GEM serpenyő, 20 cm

BergHOFF GEM serpenyő, 20 cm

13 900 Ft

... a tűzhely tetején. Egyszerű gombnyomással leválasztható a fogantyú, így a serpenyő a sütőben is használható lesz.

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 20 cm

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 20 cm

11 900 Ft

... a tűzhely tetején. Egyszerű csavarással a fogantyú leválasztható, így a serpenyő a sütőben is használható lesz.

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Ballarini Matera Granitium serpenyő, 20 cm

BergHOFF Ballarini Matera Granitium serpenyő, 20 ...

10 800 Ft

Anyaga: 3 mm falvastagságú alumínium  Granitium - gránit tapadásmentes bevonat A bevonat ellenáll a kopásnak, erős és tartós, biztonságos a környezetre és az emberi egészségre. ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Ballarini gőzkiengedő üvegfedő, 20 cm

BergHOFF Ballarini gőzkiengedő üvegfedő, 20 cm

4 790 Ft

... fedél Anyaga: Hőálló üveg Gőzkieresztő műanyag fedőgombbal Univerzális, szabvány méretű serpenyőkre használható Mosogatógépben mosható Méret: 20 cm

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.