Alj nem 24 cm serpenyő konyhai edények

Korkmaz Alfa rozsdamentes acél serpenyő, 24 cm

Korkmaz Alfa rozsdamentes acél serpenyő, 24 cm

11 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... készült talp kiváló hőleadást biztosít nemcsak az indukciós, de bármelyik hagyományos főzőlapon is (gáz, villany, kerámia).  A serpenyő alja kapszulázott, 3 rétegű. Maximális ...

  • Gyártó: Korkmaz
Irány a bolt arrow_forward
Tefal B5560453 Simple Cook 24 cm, 1.4 l, tapadásmentes Fekete serpenyő

Tefal B5560453 Simple Cook 24 cm, 1.4 l, ...

7 688 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

A Tefal Simple Cook B5560453 serpenyő nagyszerű segítség lesz szaftos steakek, grillezett zöldségek vagy gombák elkészítésekor.Nemcsak a nagy hővezetéssel, hanem a lángok ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
ETA 092990000 Acero, Inox edénykészlet (11 db)

ETA 092990000 Acero, Inox edénykészlet (11 db)

50 030 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

... és szilárd megjelenést kölcsönöz az edényeknek.A serpenyők esetében a kiváló minőségű tapadásmentes, PFOA ... lesz - nem vár rád az égés. Ezenkívül az edény vastag alja sokkal jobban ...

  • Gyártó: ETA
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.