Bele tefal serpenyő cm konyhai edények

Serpenyő 30cm easy chef - Tefal, G2700772

Serpenyő 30cm easy chef - Tefal, G2700772

18 190 Ft

... a Tefal olyan ... - Termékcsalád serpenyő - Méret 30 cm - Anyag ... alumínium - Hőforrás indukció, gáz, elektromos, kerámia, halogén - Sütőben is használható 175°C-IG (beleértve ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 26cm so chef black - Tefal, G2670572

Serpenyő 26cm so chef black - Tefal, G2670572

16 890 Ft

... - A Tefal So Chef serpenyővel a kiváló ... főzés! Tulajdonságok: - Méret 26 cm - Anyag alumínium - Hő forrás ... is használható 175°C-IG (beleértve az üveg fedőket) - Mosogatógépben ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 28cm natural force - Tefal, G2660672

Serpenyő 28cm natural force - Tefal, G2660672

19 690 Ft

... . - A serpenyő a Tefal legújabb innovációival ellátott ... . Funkciók: - Méret 28 cm - Anyag alumínium - Hőforrás indukció ... használható 175°C-IG (beleértve az üveg fedőket) - ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.