Grill és grillező 28 cm konyhai edények

BergHOFF Virgo grillező serpenyő, piros, 28 cm

BergHOFF Virgo grillező serpenyő, piros, 28 cm

21 900 Ft

... grillező serpenyőnek a segítségével télen, vagy rossz időben sem kell lemondania a grillezett ... alumínium, ami a gyors és egyenletes hőelosztást biztosítja Tapadásmentes bevonat ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező serpenyő, 28 cm, 3,8 l

BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező ...

24 900 Ft

  Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőelosztásért Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
MPM MPG-28/5/01 28cm grillező serpenyő (MPG-28/5/01) - Sütőplatnik és grillserpenyők

MPM MPG-28/5/01 28cm grillező serpenyő ...

7 645 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

Tulajdonságok: Bordázott sütőfelület - tökéletes grillezéshez és sütéshezKovácsolt alumíniumból készültTökéletes hővezető képességTapadásmentes bevonattal Ergonomikus, nem melegedő ...

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.