Keramia fiskars 28 cm konyhai edények

FISKARS Functional Form wok (28 cm)

FISKARS Functional Form wok (28 cm)

29 995 Ft

... termékcsalád. A serpenyők a hihetetlenül tartós Hardtec bevonattal rendelkeznek. Indukciós, kerámia, hagyományos és gáz tűz

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
FISKARS Functional Form serpenyő (28 cm)

FISKARS Functional Form serpenyő (28 cm)

19 200 Ft

... termékcsalád. A serpenyők a hihetetlenül tartós Hardtec bevonattal rendelkeznek. Indukciós, kerámia, hagyományos és gáz tűz

  • Gyártó: Fiskars
Megnézem arrow_forward
Fiskars All Steel rozsdamentes acél serpenyő - 28 cm

Fiskars All Steel rozsdamentes acél serpenyő - ...

33 190 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Magas minőségű, rozsdamentes acél serpenyő, melyben tapadásmentes Ceratec kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbé süthetjük ételeinket. 3 rétegű talp kialakításának ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars All Steel rozsdamentes acél sütőedény - 28 cm, fedővel

Fiskars All Steel rozsdamentes acél sütőedény ...

44 490 Ft

szállítási díj: 999 Ft

Magas minőségű, rozsdamentes acél sütőedény, melyben tapadásmentes Ceratec kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbé süthetjük ételeinket. 3 rétegű talp kialakításának ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward
Fiskars All Steel 1018859 wok serpenyő 28cm (1023763) (1023763) - Wokok

Fiskars All Steel 1018859 wok serpenyő 28cm ...

45 850 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

Tulajdonságok:  Rozsdamentes acél wok serpenyőTapadásmentes Cerateco kerámia bevonatának köszönhetően még ízletesebbé süthetjük ételeinket3 rétegű talp kialakításának köszönhetően ...

  • Gyártó: Fiskars
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.