Keramia form szilikon konyhai edények

Globiz Baker's Secret alumínium edény fedővel - 28 cm

Globiz Baker's Secret alumínium edény fedővel - ...

13 650 Ft

... ; szilikon fogantyúk Figyelem! Sütőben nem használható a fogantyúk anyaga miatt! Forma: ... Kör Méret: 40 x Ø30 x 9 cm Anyag: Fém (Alumínium) Kompatibilitás: Gáz; kerámia ...

  • Gyártó: globiz
Irány a bolt arrow_forward
Globiz Baker's Secret alumínium seprenyő szett - 30 cm

Globiz Baker's Secret alumínium seprenyő szett - ...

10 390 Ft

... használatért Tapadásmentes bevonat Csúszásmentes, szilikon nyél PFOA-mentes Akasztólyukkal Figyelem! Sütőben nem használható a nyél anyaga miatt! Forma: Kör Méret: 30 x ...

  • Gyártó: globiz
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.