Palacsintasuto serpenyő cm konyhai edények

Tefal G2683872 Ultimate palacsintasütő 25cm (G2683872) - Palacsintasütők

Tefal G2683872 Ultimate palacsintasütő 25cm ...

11 955 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

... lesz minden főzésnél.Tefal Ultimate palacsintasütő: Teljesítmény; amely tartós.Extrém ... amely háromszor többet bír*. A serpenyő az indukciós főzés legújabb Thermo-Fusion™+ ... .6  cm

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Palacsintasütő 25cm resist intense - Tefal, D5221083

Palacsintasütő 25cm resist intense - Tefal, ...

12 390 Ft

... Tefal RESIST INTENSE palacsintasütő felülmúlhatatlan élettartamot és minőséget ... tapadásmentes wok serpenyő rendkívül ellenálló ... palacsinta sütő - Méret 25 CM - Anyag alumínium - Hő ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
TESCOMA PRESTO PALACSINTASUTO 22 CM

TESCOMA PRESTO PALACSINTASUTO 22 CM

5 230 Ft

SERPENYŐ PRESTO - elegáns konyhai edény a mindennapi használatra, odaégés elleni ... és gáz tűzhelyeken egyaránt használható, mosogatógépben tisztítható. Méretek HOSSZ (CM): 39 ÁTMÉRŐ

  • Gyártó: TESCOMA
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.