Szarvasi és konyhai edények

Szarvasi SZV-612 Mini Espresso Kávéfőző - Olajzöld

Szarvasi SZV-612 Mini Espresso Kávéfőző - ...

27 820 Ft

... :Maximum 6 adag dupla kávé főzésére alkalmas elektromos kávéfőző:2 és 6 személyes kávészűrővelskálázott üveg kiöntő edénnyelvilágító hálózati kapcsolóvalbiztonsági szelepes ...

  • Gyártó: Szarvasi
Irány a bolt arrow_forward
Szarvasi SZV-612 kávéfőző (olajzöld)

Szarvasi SZV-612 kávéfőző (olajzöld)

27 490 Ft

Hivatalos gyártói garancia! 800W teljesítmény 6 adag dupla kávéhoz Csúszásmentes talppal Barna és szürke s

  • Gyártó: Szarvasi
Irány a bolt arrow_forward
Szarvasi - 2-4 személyes, fém kávéfőző

Szarvasi - 2-4 személyes, fém kávéfőző

10 790 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... amitől garantáltan felébredsz, akkor ez a Szarvasi kávéfőző kihagyhatatlan a konyhádból. Kettő, ... . Kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Első használat előtt ...

Irány a bolt arrow_forward
Szarvasi SZV-612 Kávéfőző

Szarvasi SZV-612 Kávéfőző

30 490 Ft

szállítási díj: 1 899 Ft

Garantáltan kiváló minőségű és gazdag ízű italt nyújt. Könnyedén elkészítheted a megfelelő mennyiségű kávét ...

Vájling.hu webár Irány a bolt arrow_forward
Schenopol Kft. Szarvasi SZV-612 Kávéfőző

Schenopol Kft. Szarvasi SZV-612 Kávéfőző

36 990 Ft

... a megfelelő mennyiségű kávét az igényeid szerint... Garantáltan kiváló minőségű és gazdag ízű italt nyújt. Könnyedén elkészí

  • Gyártó: Schenopol Kft.
Irány a bolt arrow_forward
kütyübazár Karácsonyi evőeszköz huzat (8 db)

kütyübazár Karácsonyi evőeszköz huzat (8 db)

3 090 Ft

... evőeszköz huzat (8 db)Közeleg a karácsony és szeretnél valami dekorációt, ami feldobja az ... db hóembert, 2 szarvast és 2 mikulást. Biztos, hogy kicsik és nagyok arcára is mosolyt ...

  • Gyártó: kütyübazár
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.