Man motor

MAN Légrugó gumi első 1885N1 (M2527)

MAN Légrugó gumi első 1885N1 (M2527)

25 000 Ft

Vastagság [mm] 450.0Külső átmérő [mm] 230.0131.0Kiegészítő cikk/kiegészítő info 2 Dugattyú nélkül Felhasználható: Iveco Eurotech, Star, Trakker, Stralis,

Irány a bolt arrow_forward

Legnépszerűbb keresések - motor

Gyakran ismételt kérdések - Motor

Az autógyártók által ajánlott gyújtógyertya típusokról érdemes tájékozódni az autó használati utasításában. A piacon kapható gyújtógyertyák eltérő hőértékkel, elektromos ellenállással és szigeteléssel rendelkeznek, amelyek befolyásolhatják az autó motorának hatékonyságát és teljesítményét. A megfelelő gyújtógyertya kiválasztása fontos, és érdemes az autó típusának, motorteljesítményének, üzemanyag típusának, valamint a gyártó ajánlásainak figyelembevételével választani.

A gyújtógyertya cseréje akkor lehet szükséges, ha a jármű motorja nem indul, nehézkesen indul, vagy akadozik a jármű vezetése közben. Ezek a tünetek általában arra utalnak, hogy a gyújtógyertya elhasználódott vagy nem megfelelően működik. A problémák felismerése érdekében fontos figyelni az ilyen jelekre, mint például a rossz üzemanyag-fogyasztás, a gyenge teljesítmény, az alacsony motorerő vagy az égési hibák a kipufogó gázai között. A gyújtógyertya ellenőrzését és cseréjét érdemes szervizben végrehajtani a jármű típusának és a gyártó ajánlásainak megfelelően.

A megfelelő gyújtógyertya hőérték nagyon fontos az autó motorjának hatékony működéséhez. A gyújtógyertya hőértéke befolyásolja az égéstermék eltávolítását a hengerből, az üzemanyag elégetésének hatékonyságát, valamint a motorterhelés és a hőmérséklet szabályozását. Az autógyártók általában ajánlott hőértékeket adnak meg az egyes típusokhoz, és ezeket érdemes betartani, hogy elkerüljük a motor meghibásodását vagy az üzemanyag-fogyasztás növekedését.