Motor 56125

HECHT 56125 RED - BENZINMOTOROS QUAD 125 CCM

HECHT 56125 RED - BENZINMOTOROS QUAD 125 CCM

498 391 Ft

Ingyenes kiszállítás!

HECHT 56125 RED - BENZINMOTOROS QUAD 125 CCM Termék jellemzői motor 4 ütemű térfogat [cm3] 125 méretei [cm] 145 x 102 x 96 max. terhelhetőség [kg] 120

  • Gyártó: HECHT
Irány a bolt arrow_forward

Motor újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Motor

Az autógyártók által ajánlott gyújtógyertya típusokról érdemes tájékozódni az autó használati utasításában. A piacon kapható gyújtógyertyák eltérő hőértékkel, elektromos ellenállással és szigeteléssel rendelkeznek, amelyek befolyásolhatják az autó motorának hatékonyságát és teljesítményét. A megfelelő gyújtógyertya kiválasztása fontos, és érdemes az autó típusának, motorteljesítményének, üzemanyag típusának, valamint a gyártó ajánlásainak figyelembevételével választani.

A gyújtógyertya cseréje akkor lehet szükséges, ha a jármű motorja nem indul, nehézkesen indul, vagy akadozik a jármű vezetése közben. Ezek a tünetek általában arra utalnak, hogy a gyújtógyertya elhasználódott vagy nem megfelelően működik. A problémák felismerése érdekében fontos figyelni az ilyen jelekre, mint például a rossz üzemanyag-fogyasztás, a gyenge teljesítmény, az alacsony motorerő vagy az égési hibák a kipufogó gázai között. A gyújtógyertya ellenőrzését és cseréjét érdemes szervizben végrehajtani a jármű típusának és a gyártó ajánlásainak megfelelően.

A megfelelő gyújtógyertya hőérték nagyon fontos az autó motorjának hatékony működéséhez. A gyújtógyertya hőértéke befolyásolja az égéstermék eltávolítását a hengerből, az üzemanyag elégetésének hatékonyságát, valamint a motorterhelés és a hőmérséklet szabályozását. Az autógyártók általában ajánlott hőértékeket adnak meg az egyes típusokhoz, és ezeket érdemes betartani, hogy elkerüljük a motor meghibásodását vagy az üzemanyag-fogyasztás növekedését.

A gyújtógyertyák cseréjének gyakorisága függ a jármű típusától és az autó használati módjától. Általában a gyártó javaslatai szerint, vagy kb. 50 000 km-enként érdemes cserélni őket. Ha a jármű nehezen indul, a motor rezegése szabálytalan, a fogyasztás növekszik, vagy a jármű gyengébben teljesít, akkor ezek a tünetek arra utalhatnak, hogy cserére van szükség. Azonban érdemes megemlíteni, hogy a rendszeres karbantartás és a gyújtógyertyák időszakos ellenőrzése segíthet a problémák korai felismerésében.

A gyújtógyertyák karbantarthatósága és tisztíthatósága erősen korlátozott, így általában javasolt az egyszerű cseréjük a gyártó által előírt időközönként. A tisztítási kísérletek nemcsak hogy nem eredményezhetnek javulást a gyújtás minőségében, hanem akár károsíthatják is a gyertyákat. Az optimális élettartam és teljesítmény elérése érdekében a gyártó által ajánlott típusú és hőértékű gyújtógyertyákat javasoljuk, valamint a rendszeres ellenőrzést és karbantartást.